Русенският кмет Пенчо Милков се срещна с плувците от КПС

...
Русенският кмет Пенчо Милков се срещна с плувците от КПС
Коментари Харесай

Кметът Милков награди плувните шампиони от КПС „Ирис“ Русе

Русенският кмет Пенчо Милков се срещна с плувците от КПС „ Ирис “ , които се завърнаха от Eвропейското състезание по плуване в ледени води в Орадия, Румъния, където завоюваха 2 златни , 2 сребърни и 4 бронзови медала . Иван Христов, Тони Анастасов и Михаил Данев бяха отличени от градоначалника с приветствен адрес и парична награда в символ на благодарност към труда и напъните, които поставят.

„ За следващ път потвърждавате, че сте можещи, борбени и знаете по какъв начин да побеждавате в рискови условия и при мощна конкуренция. С вашия триумф в ледените румънски води още веднъж показахте на Русе и България високата класа на подготовката във вашия клуб, силата на духа и волята за победа “ , сподели кметът.

Възпитаниците на КПС „ Ирис “ завоюваха оценките си, плувайки във вода с температура от 0 до 5 градуса . Милков изрече специфична признателност и на треньора им Павел Тодоров.

Плувците споделиха за забавни елементи от спортната си подготовка , която съумяват да съчетаят с образователния развой. На срещата участваха и заместник-кметът на община Русе Енчо Енчев и шефът на Оперативна програма “Спортни парцели “ Лачезар Иванов.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР