Русенският хубавец, чието име е изписано на ръката на Азис,

...
Русенският хубавец, чието име е изписано на ръката на Азис,
Коментари Харесай

Любимият на Азис му изневерява с жени

Русенският хубавец, чието име е изписано на ръката на Азис, захвърли задръжките и се появи дибидюс на фотоси, изпратени посредством обществените мрежи, а горещите известия бяха оповестени за първи път в уеб страницата lifeonline.bg.

По-късно скоростно бяха публикувани от недоброжелатели на двойката. На фрагментите изпратени от Методиев той е изправен, а мъжкото му достолепие снимано в огледалото. Според близки на половинката на Азис той постоянно си пишел с родни хубавици, а когато си допаднел с някоя скрито се виждали. Велизар премълчавал същинската си идентичност пред девойките, като доста внимавала да не стане ясно, че е гадже с Ромския славей представял се като елементарен мъж, надалеч от българския шоубизнес.

" Телеграф " напомня, че връзката сред Велизар и краля на попфолка започва през 2013 година. Двамата дълго време живеят на фамилни начала. Самият реализатор заобикаля да разяснява връзките им. Известно е, че лъскавото возило е подарък на красавеца от артиста. Със същото се снимали и част от женските му попадения.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР