Русенските полицаи са арестували след преследване 19-годишен пиян водач без

...
Русенските полицаи са арестували след преследване 19-годишен пиян водач без
Коментари Харесай

След гонка с полицията в Русе: Задържан е пиян, неправоспособен водач на „Порше“

Русенските служители на реда са арестували след гонене 19-годишен пийнал лидер без шофьорска брошура , който до момента в който се е опитвал да избяга от чиновниците на реда е блъснал патрулна кола, оповестиха от пресцентъра на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи.

Около 14:15 часа през вчерашния ден на телефон 112 е получен сигнал за юноша в нетрезво положение, ръководещ нападателно „ Порше Кайен “ в региона на лесопарк „ Липник “ в село Николово. Към местопроизшествието е бил изпратен екип на полицията, само че в същото време е подадена информация, че след забележка от жители, водачът и двамата негови спътници са отправили закани към тях, а по-късно с колата са се насочили към регионалния град.

Веднага служителите на реда са били пренасочени , като нарушителят е бил засечен от тях, само че не е спрял на подадените светлинни и звукови сигнали. Започнала е гонка по бул. „ България „, където отново не е спрял, без значение от подадените полицейски сигнали, а по-късно е обърнал посоката си на придвижване и се е насочил по булеварда в посока изхода на града към столицата.

Край разклона за „ Люляците “ лидерът е бил заставен да спре заради излизащите от местността коли. След това обаче потеглил обратно и е блъснал патрулен автомобил , нанасяйки материални вреди по него. Полицаите, пътуващи в него, не са потърпевши.

След конфликта лидерът и спътниците му са пробвали да изоставен местопроизшествието , само че са били хванати от чиновниците на реда. Водач бил 19-годишен от Ветово, а спътниците му, надлежно на 23 и 30 години.

По време на инспекцията на лидера е станало ясно, че 19-годишният е недееспособен, а тестът му за алкохол била позитивна за 1,72 промила . Той е отказал да даде кръвна проба. Тестът му за опиати е бил с негативен резултат.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР