Русенец с влязла в сила присъда и обявен за международно

...
Русенец с влязла в сила присъда и обявен за международно
Коментари Харесай

Полицията арестува обявен за международно издирване русенец

Русенец с влезнала в действие присъда и разгласен за интернационално търсене, е арестуван при профилирана интервенция на Главна дирекция " Национална полиция " и на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Русе. Това заяви представителят на Министерство на вътрешните работи в крайдунавския град Даниела Малчева, представена от Българска телеграфна агенция. 

Мъжът, 35-годишен, е задържан преди два дни край Варна със съдействието на чиновници от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи - Варна. До интервенцията се стигнало, откакто чиновници на русенската полиция открили, че 35-годишният мъж се укрива на територията на област Варна. Той карал лек автомобил, когато бил арестуван.   

Малчева изясни, че русенецът се укривал от органите на реда от 2017 година. Установено е, че тогава е напуснал страната. През декември предходната година той получил присъда от седем години затвор за похищение. Престъплението е осъществено на територията на Плевенска област. Задържаният мъж е предаден за осъществяване на влязлата в действие присъда. 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР