Ruse24.bg Безпаричие и огромни дългове вкарват в наркобизнеса приятеля на Мегз

...
Ruse24.bg
Безпаричие и огромни дългове вкарват в наркобизнеса приятеля на Мегз
Коментари Харесай

Кризата не подмина бившия на Мегз, но проблемите му тепърва започват

 Ruse24.bg Безпаричие и големи задължения вкарват в наркобизнеса приятеля на Мегз Румен Рончев. Отчаян от невъзможността да се разплати и поддържа високия си стандарт на живот, транспортният необут приема офертата на прочут кримибос от Хасково, разкриват родни криминалисти. Срещу обещания за солидни преводи Рончев дава единодушие камионите му да бъдат употребени за трафик на дрога към Турция. Подозренията са, че схемата работи от месеци и неведнъж пратките минават гладко границата. За да се стигне до съдбовния първи септември. В камион на предприемача, претрупан със стока, турската полиция открива 28 кг марихуана на стойност близо 300 000 евро. Наред с водача зад решетките скоростно се оказва и самият Рончев, който съпровожда возилото. Очаква се до дни приятелят на дизайнерката Мегз да бъде изправен пред съда, а възможната присъда е сред 10 и 15 години затвор.

Самата Меглена Каканашева досега не желае да разяснява ареста на възлюбения си и не подвигна телефона си при многочислените позвънявания. След многочислени кавги, разлъки и истерични обвинявания двамата с Рончев още веднъж се събраха дружно преди към месец. Впоследствие Каканашева призна, че опитът им е несполучлив и сега е сама. От фотосите на Мегз във фейсбук излиза наяве, че е на море, а мненията й не демонстрират да е обезпокоена от ориста на Рончев.

Според осведомени има късмет предприемачът да избегне пандиза, в случай че трансферира виновността на водача си. За задачата е необходим стабилен юрист, чийто хонорар не е ясно дали Рончев може да си разреши. От близо година бизнесът му на процедура е във банкрут. Транспортните му компании са запорирани от данъчните и две банки. Повод са неплатени заеми за близо един милион лв.. Отделно се оказва, че сдруженията са изгубили каузи от водачи поради неплатени заплати. По инцидентно съвпадане на първи септември, в деня на ареста на Рончев, е задвижена и процедура от съдия-изпълнител.

С нея за продажба са оповестени имот и постройките върху него в Пловдив, благосъстоятелност на компанията му " Розова Долина Екс ". Там съгласно осведомени се намира базата, в която предприемачът държи камионите си. Началната цена е 285 026 лева, написа още " ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР