Русе. Много е важно, когато говорим за киберсигурност и изкуствен

...
Русе. Много е важно, когато говорим за киберсигурност и изкуствен
Коментари Харесай

Европейски избори 2019: Мария Габриел, ГЕРБ: Когато говорим за киберсигурност и изкуствен интелект, на първо място трябва да слагаме човека

Русе. Много е значимо, когато приказваме за киберсигурност и изкуствен интелект преди всичко да слагаме индивида, който управлява системата от начало до край. С две думи: индивидът да остане ръководещ процесите. Това сподели лидерът на листата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили за изборите за Европейски парламент Мария Габриел, която дружно с претендента за евродепутат Андрей Новаков посетиха през днешния ден русенския производител на коли Sin Cars със притежател инж. Росен Даскалов, оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ . С тях бе още народните представители от ГЕРБ – Русе Пламен Нунев, Светлана Ангелова и Андриан Райков.
Публикувахме етичните правила за изкуствен интелект преди към 3 седмици, а до края на годината предстоят да бъдат тествани. Русе е един от градовете, в които доста ясно можем да посочим по какъв начин се пазят данните, събирани от обвързваните безпилотни коли, кой управлява, по какъв начин се ръководят, по какъв метод изкуственият разсъдък взема крайното решение, добави тя.
Радвам се, че Русе има бизнесмен – иноватор, който занапред работи за бъдещето, а част от него са безпилотните коли, означи при визитата във компанията Мария Габриел, като изрази поддръжката си за визионерския опит на Даскалов. Мария Габриел разяснява, че ще бъде основана европейска платформа, на която специалисти за безпилотните коли да обменят опит и положителни практики, да дават оферти. В нея ще бъдат включени подобен вид хора с огромен на практика опит в техническите нововъведения на европейско равнище, включително и от Русе.
Инж. Даскалов показа компанията, като се спря на първите разработки, свързани със спортни коли със същата марка. Кандидатите за евродепутати Мария Габриел и Андрей Новаков разгледаха шосейната версия на SIN R1, както и зареденият с високоокатанов адреналин SIN R1 GT4, които стават все по-популярни. Спортния GT4 е неолъчна част от спортната сцена из Европа, Австралия и Америка. Заедно със SIN R1 VTX, двата модела господстват над най-популярните спортни писти.
Двамата направиха тест на колите.
Кандидатите за евродепутати научиха от притежателя на Sin Cars, че се приготвя построяването високотехнологична фабрика за произвеждане на електрически и хибридни коли в Русе.
Той изясни, че индустриалната линия би трябвало да започва през 2020 година Първоначалната инвестиция е над 10 млн. лева и ще разкрие сред 50 и 100 нови работни места.
Оптимизираният индустриален развой ще разреши бързо и елементарно сглобяване на другите разновидности на платформи, като се употребяват общоприети материали. Новата индустриалната линия L-City е проектирана с годишен потенциал от 20 000 автомобила, които ще бъдат ориентирани към европейския пазар.
Една от водещите цели при основаването на плана L-city е ангажирането с идеята за запазване на околната среда, понижаване на излъчванията в градовете и основаване на по-здравословна витална среда, означи инж. Даскалов.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР