Русе. Евродепутатите от ГЕРБ/ЕНП Ева Майдел и Андрей Новаков, както

...
Русе. Евродепутатите от ГЕРБ/ЕНП Ева Майдел и Андрей Новаков, както
Коментари Харесай

Русе: Евродепутати и народни представители от ГЕРБ откриха нова детска площадка в с. Босилковци

Русе. Евродепутатите от ГЕРБ/ЕНП Ева Майдел и Андрей Новаков, както и народните представители от ГЕРБ – Русе Пламен Нунев, Светлана Ангелова и Андриан Райков участваха в откриването на нова детска площадка в центъра на село Босилковци (Община Бяла). Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ .
„ Моята детска площадка – моят дребен парадайс “ е името на осъществения план, който завоюва състезанието „ Обичам природата и аз вземам участие “ – част от Националната акция „ За чиста околна среда “, оповестена през тази година от Министерство на околната среда и водите и ПУДООС.
Лентата прерязаха Ева Майдел, Андрей Новаков, Пламен Нунев, Светлана Ангелова и кметът на Босилковци Панайот Панайотов в наличието на ръководителя на Общински съвет – Бяла Мариан Антонов, кмета на Община Бяла Димитър Славов, неговите заместници и локални поданици.
По време на церемонията Ева Майдел изрази своето удовлетворение от действителните и забележими резултати от работата на общинското управление и локалния кмет. Тя уточни, че е доста щастлива да види позитивното мнение на децата за новата площадка.
Върху огромна повърхност в комбинираната детска площадка за деца от 0 до 12 години са инсталирани беседка, детски люлки, комбинирано детско оборудване за игра с пързалка и други Обновено е осветлението в региона. Предстои дотъкмяване на проектираното ново озеленяване.
По време на визитата евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков се ангажира там да бъдат инсталирани и уреди за стрийтфитнес.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР