Русе. Евродепутатът от групата на ЕНП/ГЕРБ Андрей Новаков, заедно с

...
Русе. Евродепутатът от групата на ЕНП/ГЕРБ Андрей Новаков, заедно с
Коментари Харесай

Русе: Евродепутатът Андрей Новаков участва в откриването на обновената поликлиника в Сливо поле

Русе. Евродепутатът от групата на ЕНП/ГЕРБ Андрей Новаков, дружно с депутатите Пламен Нунев, Светлана Ангелова и Андриан Райков, участваха в откриването на обновената постройка на поликлиниката в град Сливо поле. Това стана по време на визитата му в Русенска област през днешния ден, което стартира от град Русе и продължи в прилежащата община, оповестиха от пресцентъра на ГЕРБ - Русе .
„ Вие сте героите, които всеки ден помагате хората да бъдат по – здрави и се борите за техния живот. Аз съм благополучен, че съм част от този екип, с който можем да оказваме помощ такива неща да се случват “, обърна се Андрей Новаков към медиците и акцентира дейното взаимоотношение на народните представители и локалната власт за осъществяване на една от главните цели в управническата стратегия на Валентин Атанасов – възстановяване опазването на здравето в района. Сериозна стъпка в тази посока е основаването на отлични условия за работа на лекари и прегледи на пациенти. Евродепутатът способства за това и с дарението на нов електрокардиограф.
„ Това е една облага за Община Сливо поле “, акцентира при откриването кметът Валентин Атанасов в наличието на гостите, своя екип, зам. – регионалния шеф Валентин Колев, общински съветници и доста жители. „ Всичко е реализирано, тъй като към мен са хора, които са на позиции и могат да оказват помощ на общините “, добави господин Атанасов и посочи, че с помощта на екипната работа резултатите са забележими.
Зданието на лечебното заведение е напълно актуализирано, като са основани благоприятни условия близо 20 кабинета да отворят порти. Близо 300 000 лв. отдели в капиталовата си стратегия общината, с цел да направи мястото по – положително за пациентите от района.
Благодарение на Лечебни заведения „ Медика “ в лицето на доктор Кирил Панайотов ще бъдат обезпечени експерти, с цел да преглеждат болните всяка сряда. Община Сливо поле търси решение за превоз за нуждаещите се от всички обитаеми места, които да употребяват услугите тук. Предстои да се реши въпросът с аптека и действието на зъболекарски кабинет.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР