Русе. Благодарим Ви за това, че България е изписана със

...
Русе. Благодарим Ви за това, че България е изписана със
Коментари Харесай

Евроизбори 2019: Мария Габриел и Андрей Новаков присъстваха на откриването на осмия международен турнир по вдигане на тежести „Купа Русе 2019“

Русе. „ Благодарим Ви за това, че България е изписана със златни букви в историята на спорта. На вас младежи поисквам ентусиазъм и твърдоглав труд, с цел да издигнете на още по - огромни висоти българската тежка атлетика. Спортът възпитава и връзките сред хората. Пожелавам на всички да се гордеем с достиженията ви “, сподели лидерът на листата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили за изборите за Европейски парламент Мария Габриел и претендентът за евродепутат Андрей Новаков участваха на откриването на осмия интернационален шампионат по повдигане на тежести „ Купа Русе “ 2019, оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ . Те приветстваха над 100 участници от цялата страна в спортната зала на Русенския университет „ Ангел Кънчев “. Сред формалните посетители на шампионата бяха още народните представители от ГЕРБ – Русе Пламен Нунев и Светлана Ангелова, кметът на Община Русе Пламен Стоилов, старши треньорът на националния отбор по повдигане на тежести Иван Иванов и медалистите от международни, европейски и олимпийски шампионати като Нено Терзийски, Норайр Норикян, Севдалин Маринов, Стефан Топуров, Янко Русев, Алан Цагаев.
Състезанието се организира по системата Синклер в четири възрастови групи – момчета, кадети, юноши и дами. Освен самостоятелно, ще има и отборно класиране.
Награждаването на призьорите ще бъде в късния следобяд. За спечелилите са обезпечени купи, грамоти и медали от русенския клуб и предметни награди от Ученическата спортна школа - Русе.
Домакин на събитието е Тежкоатлетически състезателен клуб „ Русе “ с ръководител доцент доктор Кирил Панайотов.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР