Ruse Art Project bazaar ще събере на 14 и 15

...
Ruse Art Project bazaar ще събере на 14 и 15
Коментари Харесай

Римската крепост Сексагинта Приста става сцена на приложните изкуства

Ruse Art Project bazaar ще събере на 14 и 15 май едни от най-хубавите български създатели на приложно и изтънчено изкуство в Русе, научи ДУМА от Венета Русинова. Четвъртото издание на базара ще се организира в сантименталната атмосфера на античната римска цитадела Сексагинта Приста, с помощта на семейството на Историческия музей в Русе.
За положителното въодушевление на посетителите уредниците са подготвили прелестен музикален декор, щанд с вкусни печива, арт работилници и обичайните миниконцерти онлайн на саксофониста Станислав Иванов.
Събитието ще стартира на 14 май от 11 ч. и ще продължи до 22 ч., когато гостите на базара ще могат да се насладят и на известната самодейност " Нощ на музеите ". На 15 май базарът ще е отворен за гости в 10 ч. и ще завърши в 19 ч.
Целта на уредниците е да срещнат русенската аудитория с защити български създатели, които да показват работата си онлайн в града.
Успехът на Ruse Art Project bazaar се крие в концепцията да предлага изкуството по наличен метод в среда, в която хората се свързват и забавляват.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР