Русата Златка и ММА боецът Георги Валентинов вече не са

...
Русата Златка и ММА боецът Георги Валентинов вече не са
Коментари Харесай

Русата Злата разкара ММА боеца, смени го с млад паралия

Русата Златка и ММА боецът Георги Валентинов към този момент не са двойка, научи HotArena.

Двамата завършили връзката си преди към месец, когато поставили завършек на опитите да закрепят нежните си връзки. Златка и Георги се пробвали да скрият, че са скъсали, само че единствено няколко дни по-късно се разчуло и информацията се разнесла скорострелно. Райкова и ММА боецът бяха дружно повече от 5 години и неведнъж се показваха информации за тяхна разлъка, само че този път в действителност се е случило.

През юни Райкова върнала годежния пръстен на годеника си и му декларирала, че завършват. В мощни прочувствени моменти тя споделила тежките думи, че в никакъв случай не е имала желание да се омъжи за него и по време на присъединяване си в " Като две капки вода ", когато Георги й предложи пред всички, не му отказала, с цел да не се почувства неуместно пред цяла България. Тогава Георги излезе на сцената, падна на колене, а ошашавената Златка дълго време не можеше да отговори от изненада. Блондинката се развълнува освен от предлагането, само че и от наличието на най-близките си другари в публиката и появяването на татко й, особено дошъл за мотива. Накрая му сподели " да ", само че след няколко дни посочи, че не възнамеряват женитба и не мисли да се обвързва публично пред закона и Бог.

След раздялата Златка се е нанесла в новото си жилище в тузарски комплекс край софийското село Иваняне. Русата хала си купила жилището с хонорара от " Капките " и сега живее там сама. Златка обаче не е сама в живота си. " България Днес " твърди, че изкусителната русокоска с шеметни силиконови гърди има нов другар. Младежът е на 25 години и е със съществени финансови благоприятни условия , което му разрешава да извършва прищявките на известната плеймейтка. Той даже ходел с няколко охранители, с цел да наподобява още по-впечатляващо.

Вече като необвързана с ММА боеца, Златка Райкова се появи сама на сватбата на близката си другарка Светлана Василева с Християн Гущеров. Но тогава никой не се учуди, тъй като през годините Валентинов съвсем в никакъв случай не придружаваше Златка по всемирски събития. Затова и никой не я попитал на тържеството за какво е без половинката си.

" Златка доста искаше да отиде на сватбата дружно с новия си другар . Но Георги разбра за желанията й и я предизвести, че ще стане ужасно, в случай че го направи. Златка реши, че в действителност може да има проблеми и да провали най-важния ден на приятелката си. По тази причина беше още веднъж сама на обществено място, макар че стартира нова връзка ", разяснява пред вестника непосредствен до плеймейтката.

Новият другар на Златка не е известно лице, само че е със съществени позиции, което за момента устройвало Райкова. Тя не е привикнала да стои сама и бързо си намерила мъж, с който да разделят една постелка. И още веднъж няма никакви планове да стяга женитба или да се обвързва съществено с деца.

" Златка Райкова е моята опора и мотор за триумфи " , съобщи преди време трогателно Валентинов, намеквайки какъв брой доста обича русокоската. След раздялата не му било по никакъв начин елементарно и месец по-късно той продължава да тъжи по изгубената обич.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР