Русата Златка е подновила връзката си с актуалния мъж на

...
Русата Златка е подновила връзката си с актуалния мъж на
Коментари Харесай

Златка кръшка на Карен с голямата си любов

Русата Златка е възобновила връзката си с настоящия мъж на Преслава – Павел Лазаров. Те били засечени дружно в Гърция, в заведението „ Малука “, където се натискали, а по-късно си тръгнали дружно, издават нашенци, разпознали плеймейтката.

 

„ Колкото и да се крият Златка и Павел, са ги видели в Гърция, другояче те от дълго време се виждат единствено за секс. Гримьорът Цецо Андреев сякаш е огромен другар с плеймейтката, само че е единствено сякаш, тъй като на всички места приказва, че Златка редовно изневерява на Карен с огромната си обич Павел “, издават осведомени.

 

Припомняме, че преди към 13 години Русата Златка имаше връзка с Павел, който към днешна дата живее на фамилни начала с Преслава и е татко на първородната й щерка. Когато Златка се влюбва в него, не е наясно, че Лазаров има брачна половинка на име Емилия, която чака рожба от него.

„ Щом разбрах доста плаках, само че той ме увери, че ще се разведе “, жалваше се Златка пред медиите. Някъде по това време плеймейтката подписва църковен брак с Павел, като даже се хвали със фотоси от церемонията. Скоро по-късно обаче, русокоската го зарязва поради душевен тормоз от страна на някогашната му брачна половинка.

 

Тук е моментът да отбележим, че Златка и Павел в никакъв случай не са сключвали цивилен брак. Духовното лице ги е венчало без брачно удостоверение, което съгласно канона е възможно, само че и е персонален избор на свещеника. След Лазаров, тя смени още много мъже, само че явно не може да го не помни.

 

„ Да, с Павел живях 2 години, след което всеки си пое по пътя. Няма нищо правилно в слуховете, че ми е посягал. Никога не се е случвало. Няма по какъв начин някой да ме бие. Това е парадокс! “, съобщи преди време Златка и изрично отхвърли да е яла плесници от Лазаров, който в тези години е междинна ръка наркодилър в една от огромните кримиорганизации.

 

Светската мълва носи, че изкусителката и мачото са възобновили връзките си преди няколко месеца като се виждали по столични хотели. От известно време насам русото прелъщение обикаля в компанията на приятелки. Първо бе на Ботуша, след което в Гърция, където се срещнала с Павел, който я навестил.

Припомняме, че пазарджиклийката изневери по подобен метод и на годеника си Георги Валентинов с Благо Джизъса, който по-късно подари със наследник.

 

Очевидно след по-малко от година от сватбата, приказката на Златка и Карен Хачатрян е към своя край. Близки до плеймейтката издават, че въпреки и да се прави на доста влюбена в Карен, тя постоянно му изневерява.

„ Цяла София знае за аферите на Златка. Карен обаче е толкоз влюбен, че си затваря очите, а тя го прави на маймуна пред всички “, настояват нейни „ другари “.

Според тях е въпрос на време и самият Карен да си отвори очите, откакто в най-скоро време цялата истина ще лъсне.

 

Родителите на арменеца също били осведомени с аферите на погрешната снаха и това била главната причина за влошените им връзки.

Припомняме, че никой от родителите на Карен не почете сватбата им, а осведомени настояват, че те даже не са виждали внучето си.

„ Те се отхвърлиха от сина си сега, в който се ожени за Златка. Никога не са я одобрявали освен поради предишното й, а и тъй като знаят, че не е стока “, разкриват близки до фамилията.

 

„ Благодарен съм на Господ, че ме отърва от това нещо. Ще върша курбан всяка година на датата, на която предложих брак на Златка Райкова за това, че съм се отървал “, показа преди годни някогашният на моделката Георги Валентинов, който я дефинира като „ вълк в овча кожа “. По сходен метод за нея се изрази и Благой Георгиев.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР