Русата Златка е фатална в пустинята и припомни защо е

...
Русата Златка е фатална в пустинята и припомни защо е
Коментари Харесай

Русата Златка заля мрежата с горещи СНИМКИ

Русата Златка е съдбовна в пустинята и напомни за какво е плеймейтка! Блондинката, която в последно време не се бе разсъбличала, нажежи пристрастеностите в така и така жарката пустиня на Дубай, където с Благой карат сантиментална отмора, написа HotArena.

Плеймейтката изкарва почивката си „ на макс ", преди да се е върнала в действителността на пандемии, локдауни и маски.

Освен че яздят камили, с Благой наемат бъги, с което порят пясъка. Двамата имат цел да търсят закътани дюни, където да правят… фотоси.

В Дубай по едно и също време със Златка е и Преслава, която плува и събира февруарски загар, до момента в който в България дърво и камък се пука от мраз. Дубай е една от най-предпочитаните сантиментални дестинации от родния елит за Свети Валентин.

Също в мюсюлманска страна, само че не в Дубай, е и Андреа. „ Бившата " на Кубрат Пулев се похвали, че е в прилежащ Истанбул.

Твърдо на снежна романтика залагат Светлана Гущерова и Християн Гущеров. Богаташката брачна половинка се оказа изненада точно на 14 февруари с големи букети върху спалнята. Цветята са бели и червени, като изписват „ С+Х “ – първите букви от имената им. „ Обичам те “, чурулика тя.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР