Русата Златка е била шута на Благо Георгиев и в

...
Русата Златка е била шута на Благо Георгиев и в
Коментари Харесай

Златка Райкова с руски олигарски в Тайланд?

Русата Златка е била шута на Благо Георгиев и сега се намира в Тайланд, в компанията на съветски олигарси. Това се твърди в сигнал получен анонимно.

Сигналът е със фотоси. На тях се вижда руса госпожица, която поразително пролича на Златка или е самата тя. Блондинка съвсем е извадила гърдите си на открито и се забавлява в компанията на руснаци, написа ХотАрена. На фотото Благой Георгиев очевидно го няма. Ако това е Златка, наличието й в Тайланд с богати руснаци не би било изненада. Злати си харесва мъже с пари и хубавия живот. Ако обаче е нейна двойничка, оригинала би трябвало да й завижда.

Последно русата секс бомба с появи с мъжа си Благой при откриването на няколко столични заведения. Бившият футболист даже желал да отваря собствен наргиле бар. Това е допустимо да се случи, в случай че получи кеш от продажбата на къщата си, разясняват осведомени.

Плеймейтки във война поради рокля

Както е известно Джизъса крепко е закъсал с парите. Именно този факт го накара да продава първокласната си къща в Горна Баня. От няколко месеца в уебсайт за недвижими парцели Георгиев предлага дома си против сумата от 690 000 евро. Цената не е доста висока имайки поради, че парцелът е много първокласен и се продава с цялото имущество, само че заставен от финансови несгоди Георгиев е подготвен да понижи още цената.

Финансовата неустойчивост при футболиста настанала след краха на брака му с Есмер, която е милионерска наследница. След развода им, Благо останал безпаричен като мишка и се лишил изцяло от първокласния си метод на живот, настояват осведомени.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР