Русата фурия Златка Райкова най-после обясни защо продължава да не

...
Русата фурия Златка Райкова най-после обясни защо продължава да не
Коментари Харесай

Златка Райкова каза кога ще покаже по-малкия си син на публиката

Русата хала Златка Райкова най-сетне изясни за какво продължава да не демонстрира личицето на бебето Карен.

За разлика от Благой-младши, който към този момент има и личен Инстаграм, то най-малкия член на фамилията й - бебето Карен към момента не е направил совя дебют в обществената мрежа по този начин както си би трябвало. До момента плеймейтката крие лицето му, нищо че към този момент наследника й е на няколко месеца. За доста от почитателите й тази поверителност е странна, имайки поради, че звездата не е от най-пестеливите за живота си.

В Инстаграм Райкова получи въпрос във връзка тази своя мистериозност. " Кога ще покажеш втория си наследник, откакто първия има Инстаграм към този момент. Защо го криеш? ", попитаха непосредствено силиконовата мацка. На това плеймейтката отговори малко и не толкоз ясно: " Когато го кръстя тогава! " Това обаче не даде изясненост по кое време тъкмо ще се случи. Все отново кръщенето може да стане и когато Карен е на 2 годинки или повече.

 

Пазардджиклийката удостовери и това, че с обичания си мъж носят халки. " Видя ми се халка на Карен на пръста... Или е неточност ", зададе въпрос обожател на Злати, а тя отвърна по този начин: " Няма неточност, носим ги, да ". Сред питанките към секси мамата бяха и препоръки от партньорско естество. Плейбойката беше помолена да направи съпоставяне сред арменците и българите поради половинката си Карен. " Държат на жена си, държат на фамилията. От това по-големи разлики няма ", безапелационна бе тя, а намека към Благо Джизъса е явен.

 

Не липсваха и директни въпроси за футболиста, като да вземем за пример " Благо от 35-годишни мина на 20, какво мислиш? " Райкова подходи с възприятие за комизъм: " Всеки избира младото ", включително и тя самата, откакто си хвана младока Карен. Тя обаче не пропусна да захапе ритнитопковеца, когато почитателка я попита: " Ако един мъж обича да сменя партньорките си, дали в миналото би се спрял на една? "

Плейбойката изясни в прав текст, че такива хора са изгубена идея, само че тя въпреки всичко има изключение и то е до нея. " Безсмислените хора не стопират. Стойностните го вършат и аз познавам такива хора ", отсече русата хала. Красавицата непрекъснато изтъкваше преимуществата на своя обичан Карен. " Щом всеки избира младото, за какво твоя мъж е с теб, а не с 20-годишно момиче? ", попитаха Злати, а тя отвърна: " Както споделя той съм с млада кожа ".

Не бяха пропуснати и въпроси за по-големия й наследник. На питането " Благойчо прекарва ли време с родственици, с които не се понасяте? ", тя съобщи, че Благойчо прекарва време, с който би трябвало.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР