Русата амбиция Златка Райкова най-накрая се е отказала да вдига

...
Русата амбиция Златка Райкова най-накрая се е отказала да вдига
Коментари Харесай

Златка Райкова се отказа от сватба

Русата упоритост Златка Райкова най-сетне се е отказала да подвига женитба с половинката си. Футболистът Благой Георгиев си е отдъхнал от мераците й за менделсон, за който плеймейтката го натиска от както са дружно. Близки до двойката са безапелационни, че самия Благо се е уморил от това да подписва бракове и след два-три месеца да се развежда. Даже приемал тази стъпка като прокоба, която водела до края на всяка връзка, която е имал преди.

Ето и по какъв начин самата Златка се издаде, че е завършила с желанията си да се види в булчинска рокля. На въпроса от почитател в обществената мрежа: "Организирате ли сватбата към този момент, нали сте сгодени? ", плейбойката отсече изрично: "Приеми, че сме женени! "



Думите й обаче не могат да се поясняват като, че женитба към този момент е имало, а по-скоро като отхвърли й да има подобен ден в живота й. Очевидно пазарджлийката се е отказала да врънка обичания да я води към олтара. А и неотдавна в "Преди обед " по бТВ тя призна, че двамата не са сключвали брак и по този метод опроверга всички спекулации на тази тематика. За нея подписът в гражданското не бил от изключителна значимост, по тази причина не умирала от предпочитание да се види в бяла рокля.

Сред въпросите, на които трябваше да отговори от Инстаграм профила си беше и този обвързван с това кой печели повече и по какъв начин се разпределят разноските в семейството им. Ето какво написа Райкова:



Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР