Русата амбиция на Продължаваме промяната“ Деница Симеонова е на път

...
Русата амбиция на Продължаваме промяната“ Деница Симеонова е на път
Коментари Харесай

Русокоса врачанка е новата фаворитка на Кирил Петков? 


Русата упоритост на „ Продължаваме промяната “ Деница Симеонова е на път да детронира персоналната любимка на Кирил Петков Лена Бориславова от сърцето му, разясняват в партийните редици.

30-годишната някогашна депутатка, която роди прякора на експремиера „ Просто Киро “, наричайки го по този начин по време на своя пламенна тирада в Народното събрание, все по-често показва близостта си до него, написа „ Ретро “.

Запознати описват, че младата инженерка и предприемачка се възползвала от разхлабените позиции на Лена в партията, с цел да я измести и да вземе нейното място и в политиката, и в сърцето на Петков.

За да нервира съперницата си Деница не стопира да разгласява фотоси в тясна непосредственост с Кирил, които демонстрират, че отношението към нея е особено. Акцията й почнала, откакто Бориславова разгласи, че няма да взе участие на изборите и сякаш се отдръпва от политиката поради очерненото си име и накърнена известност след любовните кавги към нея.

На втори следващи избори Симеонова ще бъде лидер на листите на Политическа партия във Враца

където е родена и израснала, до момента в който Лена няма да участва като кандидат-депутат в нито един изборен регион. 30-годишната русокоска е приключила природо-математическата гимназия в града си, а като ученичка се занимавала с пиано и солфеж. Впоследствие приключила инженерна компетентност бакалавър и магистър, в Техническия университет в София със златен орден за отличие. Докато съперниката й Лена е специализирала в Харвард, Деница е натрупала познания в Англия, Португалия и Съединени американски щати.

Преди да пристане на Просто Киро, Симеонова е работила в служебния кабинет на Стефан Янев. С Петков се среща персонално през 2016 година около заниманията си с предприемачество. Докато е била студентка, врачанката имала сериозен другар, само че в последните години още веднъж е волна пеперуда, описват нейни близки.

За разлика от Лена Бориславова, към която брачната половинка на Кирил Петков Линда изпитва злоба и нееднократно двете са влизали в остри битки, Деница се радва на благоразположението на някогашната премиерша.

Двете са в другарски връзки и по нищо не проличава до момента канадката да е ревнувала мъжа си от русокосата инженерка. Симеонова е близка до фамилията Даниел и Виолета Лорер, посочени за сиви кардинали в редиците на Политическа партия. С Лена обаче по никакъв начин не се спогаждали. Избягвали да са на едно и също място и едновременно дружно още откогато се срещнали.
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР