Руса коса, дълги крака и красива усмивка – няма как

...
Руса коса, дълги крака и красива усмивка – няма как
Коментари Харесай

Днес е изкусителна блондинка, но вижте как е изглеждала като брюнетка

Руса коса, дълги крайници и красива усмивка – няма по какъв начин да не забележите Натали Трифонова. Несъмнено тя съумя да завоюва благосклонностите на феновете след представянето си в първите два епизода на танцовото шоу Dancing Stars.

" Русата кукла ", както я дефинират хора в обществените мрежи, сподели, че има гений в танците и зашемети публиката и журито с осъществяванията си. Във втория епизод тя още веднъж притегли погледите върху себе си, а журито остана очаровано от уменията на красивата синоптичка.

Заедно с колегата ѝ Димитър направиха страхотна хореография на танца джайв, а придвижванията провокираха мощните овации на публиката. Професионалната състезателка по спортни танци Галена Великова беше възхитена: " Магнетична хубост, невероятна хореография! – разяснява тя.

Винаги необятно усмихната Като всяка млада дама и Натали Трифонова се е трансформирала доста през последните години. Но няма по какъв начин да не я познаем по огромна усмивка. Русата синоптичка и водеща преди е била в тима на брюнетките. Личи си, че тогава и формата на прическата ѝ е била много по-различна от в този момент. Момичето е запазило лъчезарното си лъчение и несъмнено знае по какъв начин да наподобява стилно, написа actualno.com.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР