Руса жена обикаля нощно време в центъра на Варна и

...
Руса жена обикаля нощно време в центъра на Варна и
Коментари Харесай

Мистериозна блондинка вгорчи живота на варненци, обикаля улиците посред нощ и...

Руса жена обикаля нощно време в центъра на Варна и чупи чистачките и огледалата на паркираните коли. За това сигнализират в обществените мрежи потърпевши притежатели, живеещи в региона на така наречен „ Червен площад “, написа " Монитор ". Те към този момент се провеждат, с цел да намерят и заловят извършителката на нощните нападения, за която се знае, че вандалства сред 3 и 4 часа след среднощ. Обикаля региона и троши колите наред.

Според мненията в обществените мрежи, евентуално дамата не е добре, злоупотребява с алкохола и има душевен отклонения. Разпозната е от оповестените в мрежата нейни фотоси от охранителни камери. Коментиращите в мрежата показват, че постоянно обикаля към градинките на „ Севастопол “ и Катедралата, като не пропуща околните до тях региони, където стопират доста коли.

Варненци настояват, че русокоската непрекъснато желае от минувачите пари и цигари, нападателна е и крещи нецензурни изрази по всички хора, които я подминават. Отбелязва се още, че съвсем постоянно с нея се движат и няколко улични кучета, което подсказва, че е клошарка или бездомница.

Живеещите в региона на Катедралата описват, че е имало интервал, в който измежду нощ е звъняла на звънците на жилищата им, с цел да желае пари и цигари. Била нападателна и в множеството случаи очевидно нетрезва. Последната информация за нея е, че е видяна в нощта на 4 август, след като са и фотосите, оповестените в мрежата. По тях е открито, че дамата е проверявала за отворени пространства, в които да влезе и изкара нощта. Кадрите се популяризират в обществените мрежи с апела в случай че някой познава тази жена и има информация за нея, да алармира способените органи, тъй като много ядосани притежатели на потрошени коли се канят да се саморазправят грубо с нея, в случай че я докопат.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР