Руса и секси - досущ като фолкзвездата Камелия, но с

...
Руса и секси - досущ като фолкзвездата Камелия, но с
Коментари Харесай

Ая е новата Камелия

 Руса и секси - съвсем като фолкзвездата Камелия, само че с псевдонима Ая. Това е новото лице в музикалния шоубизнес, което се пробва да пробие в тежките за артистите времена.

Александра Койкова e от Гоце Делчев и изгрява с гения си преди три години в " Гласът на България “. Тогава още плаха и неуверена Алекс завоюва още с първото си появяване на сцената фолк певицата Камелия, която е в журито. Ками незабавно взима в тима си 21 годишната тогава госпожица, споделя, че се е влюбила в гласа й който е смъртоносен. Три години по-късно Камелия не стопира да поддържа Алекс по пътя към музикалната кариера и хубавицата може да се похвали с първата си независима ария с видеоклип.

Тя носи провокативното за времето, в което живеем заглавия  " Короната “ но посланието няма нищо общо с пандемията. Очаквано първата, която поддържа изгряващата звезда е Камелия. Русата фолк хала незабавно промотира парчето на протежето си в обществената мрежа и песента на Ая бързо набра известност. " Благодарна съм на Камелия, че бе първата, която повярва в мен “, откровено споделя Алекс, която към този момент се подвизава с артистичния псевдоним Ая, писа.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР