Рупърт Мърдок е от хората, които не чакат кой знае

...
Рупърт Мърдок е от хората, които не чакат кой знае
Коментари Харесай

На 92 години Рупърт Мърдок ще се жени за пети път

Рупърт Мърдок е от хората, които не чакат кой знае какъв брой време дадена връзка да се развие, с цел да я придвижи на нов стадий.
 Рупърт Мърдок с нова жена до себе си
Новата половинка на Рупърт Мърдок, която е с 26 години по-млада от него

Коя е Елена Жукова и каква е връзката ѝ с Роман Абрамович

Миналата година медийният магнат бе благоприятен и се очакваше да се ожени, само че тези проекти се провалиха. Той обаче не си губи времето и още през лятото се оказа с нова половинка.

Сега от People разбираме, че Мърдок и Елена Жукова са сгодени и ще се женят. 92-годишният Рупърт Мърдок и 67-годишната Жукова се чака да се оженят още този юни на гала в имението на магната в Калифорния.

Това е шести годеж за някогашния ръководител на Fox Corporation и пети брак. Твърди се, че двамата са се срещнали посредством третата брачна половинка на Мърдок Уенди Денг. Денг и Мърдок се ожениха на яхта през 1999 година единствено две седмици откакто медийния магнат финилизира развода с втората си брачна половинка Анна Мария Торв, от която има и три деца.

Много малко се знае за първата брачна половинка на Рупърт Мърдок, починалата Патрисия Букър, от която има една щерка - Прудънс. Последният годеж на Мърдок с Анн Лесли Смит не продължи дълго. Двамата оповестиха, че ще се женят през март предходната година, а единствено месец по-късно се разделиха.

Новата бъдеща брачна половинка на Рупърт Мърдок - Елена Жукова, е била женена един път за милиардера Александър Жуков. Жукова е работила като молекулярен биолог и преди да се реалокира в Съединени американски щати е живяла в Москва.

Интересното е, че дъщерята на Елена - Даша, бе сгодена за съветския магнат Роман Абрамович, само че през 2017 година двамата се разделиха.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР