Румяна Бъчварова връчи акредитивните си писма на президента на Израел

...
Румяна Бъчварова връчи акредитивните си писма на президента на Израел
Коментари Харесай

Румяна Бъчварова официално стана посланик на България в Израел

Румяна Бъчварова връчи акредитивните си писма на президента на Израел - Реувен Ривлин и по този начин встъпи публично в служба като дипломат на България. Това заяви самата Бъчварова в профила си във Facebook.

" За мен е изключителна чест да съставлявам Република България в Израел, където българите се усещаме измежду другари ", написа някогашният вицепремиер и вътрешен министър, а до неотдавна - шеф на кабинета на премиера Бойко Борисов.

" По време на срещата с президента господин Реувен Ривлин успяхме да обсъдим редица тематики за съдействието сред Република България и Държавата Израел, както и бъдещата взаимна работа сред двете страни. Изключително съм признателна за това, че президентът уточни заслугата на България за спасяването на българските евреи и посочи главните достижения в двустранните връзки. Той акцентира капацитета на партньорството и подчертава, че то може да бъде засилено още за развиване на двустранното икономическо съдействие, изключително в областта на нововъведенията, науката и енергетиката ", по
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР