Румяна Арнаудова Говорителят на главната прокуратура Румяна Арнаудова разказа в

...
Румяна Арнаудова Говорителят на главната прокуратура Румяна Арнаудова разказа в
Коментари Харесай

Телефонни измамници звъняли дори във върховната прокуратура


Румяна Арнаудова

Говорителят на основната прокуратура Румяна Арнаудова описа в понеделник, че на два пъти е ставала обект на телефонни измамници. Веднъж те й звъняли на мобилния телефон, а по-късно са прозвънили на стационарния й телефон в Съдебната палата.

Случката била от преди една година. Арнаудова разгласи, че не се поддала на измамниците.

“Когато ми се обадиха, ми споделиха: “Лельо, ти ли си “. И аз отвърнах: “Да, аз съм “. Но сега, когато стартира да ми споделя по какъв начин е провокирала пътно-транспортно произшествие, а моята племенница беше ученичка, се усетих, че са телефонни измамници. Опитах се да играя играта, с цел да оказа помощ в полицейското следствие, само че те се усетиха, че аз не поддавам и прекратиха комуникацията”, описа Арнаудова пред Нова телевизия.

“При второто позвъняване ставаше въпрос за подпомагане на непосредствен, който е в болница и му следва операция”, сподели още тя.

По думите й не може да се наблюдава от къде е осъществено телефонното позвъняване, което е съществена спънка при разкриването на такива закононарушения. По публични данни от началото на годината телефонните измамници са взели над 5 милиона леваот своите жертви.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР