Румен Спецов няма участия в частни дружества при встъпването си

...
Румен Спецов няма участия в частни дружества при встъпването си
Коментари Харесай

Якият шеф на НАП отрече да е продавал фирма с милион задълже...

Румен Спецов няма участия в частни сдружения при встъпването си в длъжността изпълнителен шеф на Националната организация за приходите, заяви пресцентърът на ведомството.

Спецов придобива компанията “Гранекс Трейдър” ЕООД след овакантяване на системата на Национална агенция за приходите през 2015 година

В известието се показва, че до тогава не е имал дялови участия във компании. От придобиването на компанията “Гранекс Трейдър” ЕООД досега на продажбата й през април 2016 година, компанията не е имала отговорности към фиска.

През 2018 година Румен Спецов подава декларация за спиране на активността на всички свои компании в България заради приемането на статут на непрекъснато пребиваващ в Дубай, ОАЕ, където живее със брачната половинка си, която работи за огромна интернационална компания в Дубай, пишат от Национална агенция за приходите.

Спецов е излязъл от ръководството на сдруженията, в които е имал присъединяване, като е въпрос на дни това да стане очевидно в Търговския указател, написа още в известието на приходната организация

Както е известно, появиха се изказвания, че Спецов е продал въпросната компания през 2018 година с близо милион отговорности на " сламена " компания, т.е. на безпаричен човек, който против дребни пари изкупува компании с големи задължения.

Спецов сигурно е най-коментираното име от новата власт, защото е разпален културист и повторен първенец при ветераните.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР