> Румен СпецовНяма как да катастрофираме с тази наша теза,

...
> Румен СпецовНяма как да катастрофираме с тази наша теза,
Коментари Харесай

Биков твърди, че фирмата на шефа на НАП се е занимавала с източване на ДДС

 > Румен Спецов
" Няма по какъв начин да катастрофираме с тази наша теза, тъй като ние разясняваме обстоятелствата. А те са следните: продава се компания, в която има оборот от 6 млн. лева В същото време в нея няма хора, наети на работа. След това идва един човек, който има още 23-24 компании с големи отговорности и я купува за 500 лева Това води към едни съмнения, че компанията на господин Спецов, преди да бъде продадена, се е занимавала с източване на Данък добавена стойност. След това е била продадена на малоимотен човек ". Това изясни в ефира на " Здравей, България "  Тома Биков от ГЕРБ.

" Предприели сме съответните дейности във връзка с господин Божков. Сега чакаме и финансовият министър да подхващат съответните дейности по връзки на Спецов ", разясни той.

Биков разяснява и видеозаписа, на който се вижда по какъв начин някогашният митнически началник Петко Петков предава плик на президентския секретар Пламен Узунов по време на диалог в столично заведение.

" Предстои да забележим следствията от тази среща. Очевидно никой не е в положение да каже какво е имало в плика ", сподели още Биков.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР