Румен Спецов може да се върне като директор на Националната

...
Румен Спецов може да се върне като директор на Националната
Коментари Харесай

Румен Спецов отново поема НАП

Румен Спецов може да се върне като шеф на Националната организация за приходите. Самият той удостовери, че е получил покана и изрази подготвеност да поеме поста, предава Нова.
Спецов бе отпред на Национална агенция за приходите от май 2021 година до август 2022 година По време на неговото ръководство Национална агенция за приходите събра рекордните 28,2 милиарда лева, което беше с близо 1 милиарда лева над заложеното.
Още тогава стартира покачването на цените у нас и Национална агенция за приходите предприе масирани инспекции на търговци, с цел да предотврати далавера и да събере налозите от повишените доходи.
Румен Спецов е специалист с над 10 години опит в Национална агенция за приходите, както и с експертиза в региона на данъчната политика и законодателство и отбраната на националната сигурност. Завършил е Стопанската академия „ Д.А. Ценов “ – Свищов със специалности „ Икономика и търговия “ и „ Вътрешен финансов надзор “, както и " Защита на националната сигурност " в Академията на Министерство на вътрешните работи.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР