Румен Симеонов се призна за виновен за това, че за

...
Румен Симеонов се призна за виновен за това, че за
Коментари Харесай

Доктор менте осъден на 4 години условно

Румен Симеонов се призна за отговорен за това, че за интервала от 24.10.2017 година до 02.11.2017 година в София и във Велико Търново, наново, в значителен случай, за да набави за себе си имотна полза, възбудил и поддържал у жена от Велико Търново подвеждане, че е лекар Рушен Мохамед - ливанец по националност, експерт по коремна хирургия, практикуващ в Германия.

Той заблудил пострадалата, че е уредил обзор на болната й от онкологично заболяване щерка в клиника в Турция при доктор, който ще пристигна от Германия, за което следва да заплати в брой 500 щатски $, и с това направил опит да й аргументи имотна щета в размер на 839,77 лв., представляваща левовата равноценност на желаната сума.

Опитът останал незавършен заради независещи от дееца аргументи. Майката на детето се е усъмнила в Румен при едно от визитите в софийска болница.

Като се представял за хирург, мъжът се опитал да убеди родителите, че 13-годишната им щерка Никол няма рак на тазобедрената става, а напълно друго заболяване. И против пари ще помогне за лекуването.

За това действие му е наложено наказване отнемане от независимост за период от две години, чието осъществяване е отсрочено с изпитателен период от четири години. Споразумението има последствия на влезнала в действие присъда.

Румен Симеонов е ром от Нови Искър. Във Facebook този лъжец обаче се показва като Рушен Мохамед, ливанец. Цялата скица с опита за машинация за дъщерята на Надя Костадинова, майката на детето, той е осъществил самичък, няма съучастници, е безапелационен прокурорът по случая Тотко Найденов.

Румен има и други предходни сходни измами, за които към този момент е осъждан. Той обичал да се показва за длъжностно лице и влизал в функциите доста професионално. Бил е служител на реда и кино продуцент. Разследвал измами и желал от хората пари, тъй като Министерство на вътрешните работи било оскъдно. Организирал подправени кастинги за филми и събирал от претендентите по 20 – 30 лв. за присъединяване в препитването. Подобна злокобна скица и подигравка със ориста на болно момиче обаче правел за пръв път.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР