Румен Радев връчи днес почетния знак на държавния глава на

...
Румен Радев връчи днес почетния знак на държавния глава на
Коментари Харесай

Румен Радев връчи почетния знак на президента на Павел Поппандов

Румен Радев връчи през днешния ден почетния знак на президента на Павел Поппандов. Президентът участва на премиерата на книгата на огромния български артист " Значи съм живял. Автобиография ", която се състоя в границите на Пролетния базар на книгата в Националния замък на културата, оповестиха от президентството.

" Тук съм, с цел да изкажа своето надълбоко почитание към един огромен гений и към жител с ясна позиция, съвест и възприятие за отговорност към нашето общество ", съобщи президентът.

Държавния глава уточни, че Павел Поппандов има неоспорим гений и пристрастеност на сцената, с които провокира освен любовта на генерации българи, само че и уважението на своите критици и съперници.

" Всички ние тук, със своето наличие ти споделяме освен, че си живял същински, пълноценно, борбено, безрезервно. Ти продължаваш да живееш ", съобщи президентът.

" Пожелавам ти да продължаваш да разказваш приказката за българския гений. За хората, които съзидават, творят и не престават да отстояват истината ", уточни още президентът.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР