Румен Радев успя така да раздели нацията, че дори днес

...
Румен Радев успя така да раздели нацията, че дори днес
Коментари Харесай

Борисов: Румен Радев раздели нацията

Румен Радев съумя по този начин да раздели нацията, че даже през днешния ден човек би трябвало да избира място където да отиде, с цел да можем да приказваме за обединявания, не за разцепление. Опита се и нас да раздели от нацията. Това сподели водачът на Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г по време на визитата си в Котел.

Днес има експанзия, война, нелегално навлизане на територията на Украйна. Целият либерален свят осъди това. В същото време, да си забравяме историята и хилядите починали и съветски, украински, финландски и балкански военни са дали живота си и сме се освободили ", сподели Борисов. 

На Радев не му е задоволително към този момент, че се опита нас да ни раздели - ами цепи и другите партии. Вижте какво се случва с Българска социалистическа партия, " Промяната ", " Да България " - отидоха на по 3-4 % и с това ръководят, добави Борисов.

Призивите ни за обединяване не се схващат. Спомнете си фразата Румен-Радевата зима идва и тя пристигна. Опашките по бензиностанциите, колосален скок на тока, газа, енергийните носители, никакво строителство. Всичко това докара Румен Радев, добави още водачът на.

По думите му държавното управление няма политика.

Според Бориосв президентът Румен Радев се пробва да преформатира политическото пространство.

Три пъти внасяме предложение за църквите, манастирите, общините, лечебните заведения, читалищата. Приемат бюджет за един – два месеца, в това време Асен Василев го няма. Чудовищна инфлация, обедня народа. На тяхно място от дълго време щях да си потегли. Само за два месеца се накичиха с оставки, разяснява още Борисов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР