Румен Радев спечели на балотажа срещу Анастас Герджиков с 238:20

...
Румен Радев спечели на балотажа срещу Анастас Герджиков с 238:20
Коментари Харесай

В селото си Румен Радев спечели с 238:20

Румен Радев завоюва на балотажа против Анастас Герджиков с 238:20 гласа в харманлийското село Славяново. Тук живее президентската майка Станка Радева. В протокола е регистрирано, че двама гласоподаватели на Славяново са отбелязали графата, че не поддържат никого от двамата претенденти.

Преди 5 години тук Румен Радев бе подсилен от 383-ма негови съселяни, а за съперничката му Цецка Цачева имаше 42 бюлетини.

С хоро, цветя, шампанско и заря в този момент поддръжниците на новия остарял президент означиха успеха му за втория мандат. " Пожелах му да е жив и здрав, и да извършва това, което е заречен. Очаквам като президент да направи доста неща. Винаги съм му давала съвет да е почтен, непосредствен, открит, той го прави и в този момент. Обръща внимание на всички хора, не подминава никого, по този начин е учтив ", показа разчувствана Станка Радева.

" За Радев каквото и хубаво да се каже е малко, тъй като той е почтен и заслужен човек, Той е за образец, заслужен за президент. Показа юмрука на обединяването и е сподели " не на страха ", разясниха събралите се в центъра на селото локални поданици.

" Поздравявам всички българи, повярвали, че смяната е допустима! ", сподели Здравко Марков от предизборния щаб на Румен Радев за Хасковска област.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР