Румен Радев ще остане на тържествата в София и няма

...
Румен Радев ще остане на тържествата в София и няма
Коментари Харесай

Радев остава в София за тържествата на Трети март

Румен Радев ще остане на тържествата в София и няма да върви на Шипка, както правеше в последните години, оповестява като се базира на кореспондента си в Стара Загора, който е приказвал с пресцентъра на президентството.

По въпроса кой различен от държавните ни ръководители, депутати, партийни водачи и така нататък ще пристигна на Шипка, уредниците от Казанлък са в незнание.

Опасенията са да не би в празничния ден на върха да се стигне до конфликт сред русофили и русофоби поради войната в Украйна.

Освен политически, тазгодишният Трети март се обрисува да бъде доста тежък и поради времето на върха. Прогнозата е за мраз, вятър и сняг.

Директорът на националния парк-музей „ Шипка-Бузлуджа “ в Казанлък Чавдар Ангелов сподели, че по традиция на Трети март Паметникът на свободата на връх ще бъде отворен за визити, а входът ще бъде свободен.

„ Ако на тържеството дойдат публични лица, ще отворим Паметника за жители от обяд след формалната гала. Ако не - отваряме от сутринта, само че изчакваме да разберем какъв ще бъде протоколът тази година, преди да решим “, изясни Ангелов.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР