Румен Радев се срещна с преподаватели и слушатели от Военна

...
Румен Радев се срещна с преподаватели и слушатели от Военна
Коментари Харесай

Румен Радев се срещна с преподаватели и слушатели от Военната академия

Румен Радев се срещна с преподаватели и слушатели от Военна академия „ Георги Стойков Раковски “ през днешния ден на „ Дондуков “ 2, оповестиха от Прессекретариата на президента.

„ Гарантирането на националната сигурност и сигурността на нашия район са измежду общите ни задания и цели “, съобщи президентът и висш главнокомандващ на Въоръжените сили.

Делегацията, която включваше офицери – преподаватели и слушатели от магистърска компетентност „ Стратегическо управление на защитата и въоръжените сили “, беше водена от началника на академията генерал-майор Груди Ангелов.

По време на срещата президентът изрази упованията си, че военната експертиза ще бъде фактор при вземането на значими за страната ни решения.

Румен Радев означи, че едно от най-важните провокации пред офицерите в идващите години ще бъде умеенето им да построяват качества в лимитирани финансови рамки.

По време на полемиката генерал-майор Груди Ангелов срещна президента с най-новите дисциплини и стратегии за образование, въведени за проучване във Военната академия.

По-рано гостите разгледаха постройката на президентската институция и участваха в полемика по настоящи въпроси на сигурността и защитата, водена от секретаря по сигурност и защита военачалник Стефан Янев и съветника по военна сигурност генерал-майор Данчо Дяков.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР