Румен Радев се срещна представители на парламентарната група на Величие“

...
Румен Радев се срещна представители на парламентарната група на Величие“
Коментари Харесай

Румен Радев се срещна с парламентарната група на „Величие“

Румен Радев се срещна представители на парламентарната група на „ Величие “ президентът приключи конституционната процедура за връчване на първия мандат за сформиране на държавно управление

Като нова политическа мощ в сегашния парламент е значимо да се чуе и мнението на „ Величие “ по отношение на вероятността на 50-ото Народно заседание и присъединяване ви в политическите процеси, тъй като всяка позиция в тази предизвикателна и прекомерно неразбираема политическа конюнктура е значима. Този съобщи президентът Румен Радев по време на среща си на „ Дондуков “ 2 с представителите на най-малката по бройка парламентарната група в 50-ото Народно заседание – тази на „ Величие “. В сходство с конституционната процедура за връчване на първия изследователски мандат за сформиране на държавно управление президентът организира съвещания с парламентарно показаните политически сили. В консултациите присъединяване взе и вицепрезидентът Илияна Йотова.

„ Ниската изборна интензивност на тези избори е същинско предизвикателство за нашата политическа система, само че за вас тези избори бяха неоспорим триумф, тъй като те ви подсигуряваха място в българския парламент, за което ви приветствам “, обърна се президентът към представителите на парламентарната група на „ Величие “. Румен Радев означи, че извършените съвещания с парламентарно показаните партии са обрисували няколко разновидността за сформиране на държавно управление: държавно управление на малцинството, програмен кабинет от специалисти с необятна парламентарна поддръжка, анти-ГЕРБ-ДПС коалиция. Държавният глава сложи пред представителите на „ Величие “ въпроса за това дали биха подкрепили някои от тези разновидности или имат друго предложение.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР