Румен Радев се дистанцира от ратификацията на Истанбулската конвенция. Той

...
Румен Радев се дистанцира от ратификацията на Истанбулската конвенция. Той
Коментари Харесай

Президентът Радев с неочакван коментар за касапина от Нови Искър!

Румен Радев се дистанцира от ратификацията на Истанбулската спогодба. Той отсече, че е безконтролно да бързаме да поемаме интернационалните задължения без да сме наясно какво тъкмо написа в даден документ и без сериозен спор в обществото.

И подсети, че има закони и Министерство на вътрешните работи, които на първо време би трябвало да се борят с насилието против дами и деца. " За мен първо е нужно един изчерпващ спор по тематиката ", сподели за конвенцията Румен Радев в отговор на въпрос на Канал 3 за това дали би трябвало да бързаме да я ратифицираме, написа Блиц.

" Виждате, че казусът в Нови Искър сподели имаме един педофил с ефикасна присъда. И сега имаме закони против това, само че човек като него може да вилнее в продължение на години при цялостното равнодушие на локална власт, на държавни институции и на обществото. Това е доста съществено ", разяснява Радев с припомнянето, че и сега имаме закони, които пазят и правата на дамите и децата, и против домашното принуждение.

Малко по-рано през днешния ден от Министерство на вътрешните работи дадоха ексклузивен брифинг за касапицата от Нови Искър. Там проверяващите разрушиха пух и прахуляк всички конспирации и подозрения, свързани с виновността на Росен Ангелов. " Но не можем да ги използван очевидно както би трябвало. А бързаме да поемаме интернационалните задължения без да знаем тъкмо защо става въпрос и без да сме провели един изчерпателен спор. Това е безконтролно! ", безапелационен беше Радев. " Борбата с насилието против дами и деца би трябвало да се води от полицията тук и в този момент, ха ние би трябвало да знаем какво се подписва и какво се ратифицира, а не постфактум да откриваме какво сме приели.

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР