Румен Радев Румен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от

...
Румен Радев Румен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от
Коментари Харесай

Цветан Цветанов: Румен Радев за пореден път обиди българския парламент

Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш... към профила за следващ път обиди българския парламент. Няма да допунсем, който и да е той, да наскърбява българските институции. Заедно сме доста по-силни, в сравнение с по настрана всяка една институция. Точно за това има разделяне на управляващите, с цел да не може някой да вземе превес.

Това сподели в утринния блок на Българска национална телевизия зам.-председателят на ГЕРБ и ръководител на ПГ на партията Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987... към профила, който разяснява изявлението на президента Румен Радев в предаването "Панорама ". "С анкетната комисия за изтребителите имахме една единствена цел - истината да излезе нескрито. Точно това и стана. Стана ясно, че погрешно е въведен един осми критерии и ние премахнахме тази неправда. Другата теза на президента беше, че няма сериозна битка с корупцията. Искам да кажа, че равнищата на корупцията през последните години спада. Тя е била най-висока по време на ръководствата на Българска социалистическа партия. Това демонстрират анализите. В момента също се вършат промени в законодателството, които имат за цел да се оправим с този проблем. Днес ще дадем конференция, на която ще разкрием детайлности за Закона за унищожаване на отминалостта за приватизационните покупко-продажби. Щетите за страната са огромни и съгласно мен не би трябвало да има отминалост. Целта ни е истината да излезе нескрито. Трябва да станат ясни лицата, които носят отговорност за прехода ", разкри Цветанов.

"В момента към момента има недостиг по привеждането в популярност на престъпния контингент. При първото държавно управление ни упрекваха в полицейщина, само че тогава институцията Министерство на вътрешните работи имаше над 50% утвърждение и хората имаха вяра. Веднага след този интервал доста положителни експерти напуснаха системата. В момента сме пред гледането на второ четене на Закона за частната охранителна активност. Тя има сериозен човешки запас и желанието ни е да има по огромно взаимоотношение с Министерство на вътрешните работи, с цел да може доста по-добре да бъде обезпечена сигурността на жителите ", съобщи Цветанов.

"Иво Христов е в несъгласие със самия себе си. През 90-те години той е бил в младежкото Съюз на демократичните сили и е бил в правния отдел на Народното събрание, като е помагал на Лучников за Закона за приватизацията. Той, Елена Йончева са профила на българския президент. Тези хора не обичат нищо. Единствената тяхна цел е да отклонят България от европейския й път. Преди няколко седмици народен представител от Българска социалистическа партия изиска да се направи референдум за участието ни в Европейски Съюз. В момента Българска социалистическа партия се самоизолира. Някои депутати също се самоизолират. Аз не знам към кои проценти се причислява Иво Христов. Към дебилите или към другите 20%? Президентът очевидно усеща, че не се получава това, което е очаквал. Той очевидно се нервира, че не е толкоз мечтан в Европа. Премиерът Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила организира интернационалните срещи всяка седмица. Нас ни чака огромно предизвикателство - председателство на Европейски Съюз. Румен Радев не реагира на свадите с Пламен Узунов Пламен Узунов е длъжностен министър на вътрешните работи в кабинета на Огнян... към профила, с Иво Христов. Не може да дава изявленията и да не приказва за най-очакваното ни събитие. В неговите изявленията се приказва единствено за тематики, които не са на дневен ред и ние би трябвало да се обясняваме ", безапелационен беше Цветанов.

"Самият факт, че през днешния ден се желае избор на съмнение, когато ни чака европредседателство, когато имаме най-големият Брутният вътрешен продукт, когато приоритет е образованието, когато чакаме положителен мониторингов отчет, не виждам какви претекстове ще извади опозцията. Нека да ги забележим и тогава да разясняваме. Аз мисля, че на 26 март гласоподавателите демонстрираха ясно волята си и сега имаме едно устойчиво ръководство. Последният образец е визитата на Бойко Борисов в Брюксел и отпуснатите средства за Автомагистрала "Струма ", които към този момент са тук ", приключи зам.-председателят на ГЕРБ.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР