Румен Радев Румен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от

...
Румен Радев Румен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от
Коментари Харесай

Радев: Борисов приключи с демокрацията в България, загрижи се за другите народи

Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на отговори на премиера Бойко Борисов за ареста на Алексей Навални.

"Борисов не се трогна нито за битите български протестиращи и публицисти, нито за отравянето на Емилиян Гебрев и други български жители. В европарламента се прочу със заканата „ да изгори “ Елена Йончева, както самичък се показва в записа, а в европейската преса с това, че праща в турските затвори хора, потърсили леговище в Европа ", отвърна президентът.

"Сега се прави на труженик за народна власт. Защото към този момент завърши с тази в България, по тази причина „ освобождава “ други нации. За мен проблемите на българската народна власт са прекомерно трагични, с цел да ги крием зад загрижени, театрални пози. Оставям тази роля на Борисов ", добави още Радев в собствен коментар по тематиката, представен от бТВ.

По-рано през днешния ден, до момента в който бе на посещаване в Сливница, Борисов запита за какво президентът "оглушително " мълчи за ареста на опозиционния съветски водач Алексей Навални, който беше задържан незабавно след завръшането си в Русия.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР