Румен Радев разрушва всички мостове и аз очаквам след изборите

...
Румен Радев разрушва всички мостове и аз очаквам след изборите
Коментари Харесай

Алгафари: Импийчмънт срещу президента ще обедини партиите

Румен Радев разрушва всички мостове и аз чакам след изборите партиите да се обединят за импийчмънт против президента, тъй като подобен президент не е необходим. Това сподели Нидал Алгафари. 

Относно служебния кабинет, за два месеца няма по какъв начин да се случи каквото и да изискат да направя тези министри. При най-хубавите планове мъчно биха могли да създадат нещо, с изключение на едно нещо - да раздават пари. Но казусът е, че когато раздаваш пари, би трябвало да видиш по какъв начин ще ги събираш, тъй като се натрупват упования и доста се тормозя да не се случи по този начин, както стана с нашите пенсионери. Даваха им се 60 лв., 60 лв., 60 лв., споделят, махаме ги, взимаме ги и това доста тежко ще се отрази на работата на държавното управление, добави Алгафари пред Българска национална телевизия.

Това служебно държавно управление би трябвало да направи по този начин, че да има едни положителни избори в България, при които да нямаме подозрения в тяхната честност. Почти всичко друго ще е на парче, няма да им стигне времето за друго. Този, който назначи служебния кабинет, да вземе да направи по този начин, че да потърси метод за сливане на политическите партии, да направи по този начин, че да не ги разслоява повече и повече. Да направи по този начин, че да има опция след тези два или три месеца, да се сформира едно държавно управление, което да е малко по-стабилно. Другото ще е неприятно, сподели още Нидал Алгафари.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР