Румен Радев раздели нацията, не му беше достатъчно, че се

...
Румен Радев раздели нацията, не му беше достатъчно, че се
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Радевата зима иде, предупредих ви. Ето, случи се

Румен Радев раздели нацията, не му беше задоволително, че се опита нас да раздели, а цепи и другите политически партии

От 1 април нарастването на цената на газа ще е брутално. Вероятно над 50%. Днес цената е 200 евро на мегаватчас. Това сподели депутатът от ГЕРБДелян Добрев при посещаване в Котел.

Той заяви, че 20 часа след старта на военните дейности в Украйна, през нощта, е осъществена договорка на газовата борса за 4200 мегаватчаса на половин цена. Ако през целия ден цената е била сред 230 – 250 лв., тази договорка измежду нощ е осъществена на 120 лв..

От своя страна водачът на партията и някогашен министър председател Бойко Борисов съобщи, че следим висша степен на корупция. За това Петков споделя, че непрекъснато ще работят, сподели още Борисов.

"За на следващия ден цената на тока ще е рекордна за всички времена. Следващата седмица ще е още по-висока. От 1 април няма един лев отплата нито за тока, нито за газа. Тоест, чакат ни рекордни цени без никаква отплата ", съобщи Делян Добрев.

"Румен Радев по този начин съумя да раздели нацията, че даже на националния празник човек би трябвало да избира място, където да отиде, с цел да може да приказва за обединяване ", акцентира още Бойко Борисов.

"Днес има война, има експанзия и целият либерален свят осъдиха това. В същото време да си забравяме историята… тъй че Румен Радев раздели нацията, не му беше задоволително, че се опита нас да раздели, а цепи и другите политически партии. Призивите ни за обединяване не се схващат ", разяснява Борисов.

"Румен-Радевата зима иде, предизвестих ви. Ето, случи се ", сподели още той и означи опашките по бензиностанции, и по думите му, чудовищния скок в цените на тока, на газа.

Всичко това докара Румен Радев. Кирил Петков и компания нямат политика. За два месеца се научиха да крадат и се накичиха с оставки, разяснява още Борисов.

Както е споделил поетът, „ до момента в който е мъничка змията, да си заминават” и да се преформатира ръководството, прикани водачът на ГЕРБ.

Борисов изясни за какво ГЕРБ са дали своят вот "за " оставката на Стефан Янев с думите, че ръководителят на Народно събрание е вкарал в една точка две решения - в тази точка беше за оставката на Янев и за новия министър. Драгомир Заков съм го пращал аз в Брюксел с мои сътрудници. Какво би трябвало да създадем - да оставим страната без боен министър по време на война, попита Борисов.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР