Румен Радев очевидно не е взел присърце катастрофата, която баща

...
Румен Радев очевидно не е взел присърце катастрофата, която баща
Коментари Харесай

Радев и Деси гуляят в баровски ресторант: Президентът и жена му се забавляват с приятели, напук на драмите с баща му

Румен Радев явно не е взел драговолно злополуката, която татко му спретна на кръгово кръстовище в Харманли и която бе скандално потулена, тъй като вместо да утешава терзания дъртак, обикаля столичните ВИП заведения за хранене. Въпреки напрежението на цялото семейство и неяснотите към случая, в който баща му Георги бутна неработоспособен на триколка, президентът и брачната половинка му не престават да водят деен обществен живот, събирайки се да вечерят с другари, оповестява „ Ретро “.
За последно президентът бил засечен да хапва щедро в прочут столичен ресторант, фамозен със засуканите си ястия от своето гурме меню. Той бил един от обичаните на жена му Десислава, която всекидневно избирала къде двамата да вечерят, като най-много я интересувало да има обособена зона за пушачи.
 Радев и Деси гуляят в баровски ресторант: Президентът и жена му се забавляват с другари, на инат на драмите с татко му

Компания им правили техни близки другари, които първата ни дама слушала с интерес цяла вечер и не спряла да пали цигара след цигара. Двамата с Радев изглеждали забележително радостни, смеели се на историите на своите познати и не останали незабелязани от останалите посетители на заведението, макар че Десислава била мъчно разпознаваема поради неглижирания си външен тип. Първата дама се появила на вечеря в по-скоро състезателен жанр, подобаващ за крайпътно заведение или бистро и без прическа. Щом захладняло, незабавно се наметнала с тийнейджърско дънково яке, което неотдавна закупила при шопинг обиколка с другарка в столичен мол.
Очевидно в последно време президентшата е разредила визитите си във фризьорския салон, на което се дължи неподредената й, очевидно изсветляла от морската й почивка във Варна и пораснала на дължина коса.

Със сигурност обаче щяла да бъде измежду първите клиенти на персоналния си фризьор Любен Николов, когато той се върнел от ваканцията си в Испания, поради която в действителност пренебрегнал уговорките си към първата дама.
И този път по традиция Радев и жена му провокирали ужас в ресторанта, в който личният състав и постоянните клиенти сякаш били привикнали да ги виждат. Това се случило поради съпътстващите ги охранители от НСО, които с наличието си тормозили част от вечерящите. Автомобилите им пък блокирали целия паркинг на заведението и няколко пъти се налагало някой от гардовете да слиза да ги размества, с цел да може цивилните посетители да излязат от блокадата и да си тръгнат умерено, тъй като президентът и половинката му останали да гуляят до късно.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР