Румен Радев обяви кандатурата си за втори президентски мандат. На

...
Румен Радев обяви кандатурата си за втори президентски мандат. На
Коментари Харесай

Подкрепяте ли кандадатурата на Румен Радев за втори мандат?

Румен Радев разгласи кандатурата си за втори президентски мандат. На отчетната му конференция за 4 година от встъпването му в служба той анонсира, че още веднъж ще взе участие в изборите за държавен глава в тандем с вицепрезидента Илияна Йотова.

Веднага след поръчката от Радев политическите съдружници и опоненети показаха позициите си. Президентът изтърпя обичайните рецензии от страна на ръководещите и получи предстояща поддръжка от част от извънпарламентарната съпротива.

Каква е реакцията на парламентарната съпротива? След като още в края на предходната година от Движение за права и свободи бяха безапелационни, че не биха подкрепили Румен Радев, издигналата го за първия мандат партия - Българска социалистическа партия, бави отговора си. Корнелия Нинова опита да разсея подозренията за спор с президента по време на консултациите при него през януари, само че в този момент политолозите одобряват изпреварващия ход на Радев като хвърлена ръкавица към управлението на " Позитано " 20.
Подкрепяте ли кандадатурата на Румен Радев за втори мандат? Да Не Само в случай че зад него още веднъж застане Българска социалистическа партия Зависи кои ще бъдат другите претенденти Не мога да преценява Вече сте дали своят вот за тази анкета
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР