"Румен Радев не е зад този проект, не дава хора

"Румен Радев не е зад този проект, не дава хора ...

Даниел Лорел от "Промяната продължава": Румен Радев не е зад този проект


"Румен Радев не е зад този проект, не дава хора и не участва в този проект. Чувствам се част от проект с нулев политически инженеринг".

Това заяви в предаването "Лице в лице" по Би Ти Ви Даниел Лорел, който е част от "Промяната продължава" на Асен Василев и Кирил Петков. По негови думи някои хора си измислят, че от проекта искат да завземат чужди структури.

"Радев създаде служебно правителство, което да работи без намеса. Това е причината за нашата подкрепа към него", добави Лорел, който се представи като баща на 3 деца, който иска да ги отгледа в "богата и справедлива България".

Той посочи, че "Промяната продължава" е първата политическа партия, в чието създаване участва, като преди това е бил член на "Да, България"

"Не бях достатъчно активен член и затова раздялата не беше проблем с мен. Приблизително заедно напуснахме с Кирил Петков. Всеки един от нас напуска старите си бизнеси, което трудно решение. Но милеем повече за България", добави бившият председател на комисията по прозрачност към Министерството на икономиката.

Лорел обяви готовност да предостави банковите си сметки, ако институции поискат да ги разгледат.

"Нямаме илюзии, че държава и бизнес се управляват еднакво, но има и общи неща като управление на бюджет", допълни Лорел.
По публикацията работи:

Източник: dnes.bg