Румен Радев лично посрещна първите посетители на Дондуков“ 2 в

...
Румен Радев лично посрещна първите посетители на Дондуков“ 2 в
Коментари Харесай

Румен Радев лично посрещна първите посетители на „Дондуков“ 2 в Деня на отворените врати

Румен Радев персонално посрещна първите гости на „ Дондуков “ 2 в Деня на отворените порти
Администрацията на президента отвори вратите на институцията за жители като част от самодейността Европейски дни на наследството – 2018 година, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Рано сутринта в неделя дребни и огромни чакаха на опашка пред формалния вход на постройката на „ Дондуков “ 2, където се обитава президентската администрация, а президентът Румен Радев персонално посрещна първите гости.

„ Президентската институция от години поддържа тази самодейност и всяко едно изпитание за бистрота и достъп на жителите до работата на институциите “, акцентира Радев. „ Особено се веселя, че има деца през днешния ден. Станали сте рано. След няколко дни ще ставате още по-рано “, пошегува се президента, визирайки наближаващия първи образователен ден.

Гостите на президентската институция проявяваха максимален интерес към Гербовата зала, където се организират всички публични церемонии по посрещането на други държавни глави, както и непознати делегации и посетители от най-високо равнище.

„ Най-високото равнище сте вие – българските жители. За мен е извънредно прелестно да ви посрещна през днешния ден тук “, обърна се Радев към любопитните гости. Те имаха опция да влязат и в работните кабинети на президента Радев и вицепрезидента Илияна Йотова, както и да се снимат седнали на президентския стол. Посетителите разгледаха още Огледалната зала, залата за конференции и Президентската библиотека.

Всички, които желаят да се срещнат от близко с работата на президентската институция, могат да го създадат до 16.00 часа през днешния ден. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР