Румен Радев изхарчи 4 млрд. лв. за пътища в последните

...
Румен Радев изхарчи 4 млрд. лв. за пътища в последните
Коментари Харесай

Божанков: Радев не чу химна и клетвата, за да ни поблъска още малко по медиите

Румен Радев изхарчи 4 милиарда лева за пътища в последните дни, а това е скандално . Това съобщи в студиото на Нова телевизия депутатът от ПП/ДБ Явор Божанков . След като през вчерашния ден по време на дебата в Народното събрание преди гласуването на държавното управление Денков/Габриел от служебното държавно управление на Гълъб Донев, което се намираше също в пленарна зала, оповестиха, че със заповед на служебния министър председател, са освободени всички заместник-министри, това е " втора бомба ", заложена за постоянния кабинет . Вчера новият министър председател назова това " бойкот ".

Явор Божанков не е изумен обаче след всичките офанзиви против опцията въобще за постоянен кабинет. Самият спор в Народно събрание през вчерашния ден демонстрира, по думите му, че " офанзивата беше по самата концепция да има постоянен кабинет , дебатът не беше нито за имената в държавното управление, нито за качеството на програмата ". А дейностите на президента - който напусна пленарна зала по време на химна на Република България и без да дочака клетвата на новите министри - откроява, че " президентът излезе, с цел да ни блъска още малко пред медиите ".

" Нашата задача е да върнем президента там, където му е мястото - в президентството, а не в непрестанно изпълняващ изпълнителната власт ", даде поръчка Божанков.
анкета
Има ли бъдеще кабинетът Денков/Габриел?
Да, ще изкара цялостен мандат Ще работи най-малко 18 месеца Ще изкара до първата ротация - 9 месеца Бъдещето са изборите Отивам на море
Да, ще изкара цялостен мандат

Ще работи най-малко 18 месеца

Ще изкара до първата ротация - 9 месеца

Бъдещето са изборите

Отивам на море

На въпрос дали подозира във връзки президента Радев, службите и " Възраждане " , Явор Божанков съобщи: " Това, което прави " Възраждане " е в полза на друга страна. Президентът, службите и Възраждане - ние не ги подозираме, а те (връзките, бел.ред.) са на показ . "

Все отново Явор Божанков съобщи, че би трябвало да се отчетат и позитивни дейности в служебния кабинет. " Трябва да отчетем, че в този длъжностен кабинет не всичко е неприятно и не всичко е Румен Радев ", съобщи депутатът. Последните седмици единствено потвърдиха потребността от огромни промени, а днешният ден " като че ли се събуждаш в друга страна " . Пример той даде със поръчките на новите министри на правораздаването и защитата, а в този момент " имаме историческия късмет " да се направи промяна в службите за сигурност, само че и да прекъснем дългогодишни енергийни зависимости.

" Нямаме илюзии, че сложното е завършило, в противен случай - сложното в този момент стартира ", съобщи Явор Божанков, заявявайки решително преди този момент, че в случай че промените не се извършат, нито поръчката за конституционно болшинство, нашата оставка е на масата.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР