Румен Радев и Теодора Мудева, единствената романтична двойка в Игри

...
Румен Радев и Теодора Мудева, единствената романтична двойка в Игри
Коментари Харесай

В дома на Румен Радев и Мудева вече са трима

Румен Радев и Теодора Мудева, единствената сантиментална двойка в " Игри на волята " тази година, които скоро се сгодиха, към момента не са се открили в фамилното си гнездо, видя Varna24.bg.

Теодора е от Бургас, а Румен от Сливен, двамата сега живеят в столицата и плануват това да остане по този начин за непрекъснато. Младата двойка е избрала бъдещото си жилище, само че то към момента не е готово, с цел да се настанят.

Въпреки това все още те към този момент живеят в София, само че на посетители. Приютила ги е близката им другарка Мария Оряшкова, която също е участник в този сезон на " Игри на волята ".

" Направо сме й завладяли жилището на момичето. Куфарите са ни на всички места. Ама хубавите неща изискват време. И самообладание. Най-вече самообладание от Оряшкова, тъй като сме обсебили нейния дом ", написа в обществените мрежи Теодора по отношение на съжителството със фамилната другарка Мария.

Дори да са " завладяли " пространството в дома на Оряшкова, имаме вяра, че тримата, които бяха много близки в предаването, съжителстват в естетика, а по отношение на фамилния дом на бъдещите младоженци, допускаме, че занапред следва да го забележим.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР