Румен Радев и съпругата му Десислава са свалили критериите си

...
Румен Радев и съпругата му Десислава са свалили критериите си
Коментари Харесай

Президентът Румен Радев и съпругата му Десислава предизвикаха истинска еуфория в обикновено столично бистро

Румен Радев и брачната половинка му Десислава са свалили критериите си и към този момент вечерят измежду народа, написа Ретро.
Президентът и половинката му са заменили скъпарските заведения за хранене в „ Бояна “, които посещават от началото на мандата на Радев, с квартална пицария в „ Младост “.
Държавният глава и жена му се пренаситили на изисканите блюда, които обичайно консумирали за вечеря, и решили да разнообразят, появявайки се изненадващо в забутано столично бистро.
Инициативата била на Деси, а тактиката ѝ се оказала вярна, тъй като с влизането в пицарията личният състав и притежателите изпаднали в еуфория, тъй като президентското семейство били първите им ВИП посетители.

Естествено, всички работещи в заведението се изредили да се снимат с Радев и брачната половинка му, които нямало по какъв начин да откажат на искащите, макар че били в цивилни облекла в състезателен жанр.
След бързата фотосесия двамата съумели да си хапнат предоволно, а притежателите били на седмото небе, защото считали, че гостуването им ще направи страхотна реклама на новоизлюпеното бистро. „ Огромна чест и наслаждение за целия личен състав на пицария „ Ветрило “, ж.к. Младост 1, беше визитата на президента – господин Румен Радев и неговата брачна половинка – Десислава Радева! Надяваме се да сме оправдали техните упования и скоро да ни посетят още веднъж “, изфукаха се притежателите с обява в обществените мрежи. „ Ако желаете, в този момент сложете в менюто и „ Президентска салата “, злобно подмятат пък техни съперници.

Радев и първата дама не за пръв път слизат измежду народа и си вършат умилителни фотоси с хората за самореклама. Миналата година двамата релаксираха в частния хотелски комплекс „ Родопа “, намиращ се в сърцето на Родопите, община Баните.
Тогава Радев и Деси бяха поканени персонално от съдържателя, който поел разноските по престоя им, че даже им провел и атрактивна туристическа обиколка в региона.
В Трявна президентското семейство пък заложи на скара-бира, а желанието на хората от народа във всички точки на страната да черпят и отрупват с блага президента и жена му в никакъв случай не секвало.
Инфо: Ретро

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР