Румен Радев и Десислава Радева бяха посрещнати топло с хляб

...
Румен Радев и Десислава Радева бяха посрещнати топло с хляб
Коментари Харесай

Никоя Друга Не Го Е Правила До Сега, Снимки! Деси Радева Скочи! Пиарите На Президентството Обявиха

Румен Радев и Десислава Радева бяха посрещнати топло с самун и сол в столицата Валета. Част от програмата бяха и български национални танци. Както е известно, Първата дама тропва хорце най-малко два пъти в седмицата. Затова не пропусна опцията да се хване за ръка със сънародниците ни в носии и да покаже още един собствен плюс. решението й бе признато възторжено и със овации.

А откакто изигра едно хоро, Десислава Радева се върна към протокола и придружи брачна половинка си на заключителната конференция на 13-та годишна среща на групата „ Арайолуш “. Разбира се, не се мина и без доста фотоси с българите в Малта. Те несъмнено останаха очаровани от новата Първа дама, която имаха опция да зърнат за сефте.



Десислава Радева този път удари в десетката с яркожълтия си тоалет. Тъй като визитата не изискваше строго формален дрескод, роклята й бе без ръкави, само че не и с голи плещи. А якичката и дължината до коленете прибавяха аристократичност към визията й, написа. Този път Първата дама заложи на затворени ниски обувки. А това ни навежда на мисълта, че хорото е било авансово планувано.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР