Румен Радев и Бойко Борисов водят политическия инженеринг в БСП

...
Румен Радев и Бойко Борисов водят политическия инженеринг в БСП
Коментари Харесай

За пълзящ военен преврат предупреди началникът на кабинета на Нинова

Румен Радев и Бойко Борисов водят политическия инженеринг в Българска социалистическа партия и вътрешната съпротива . Тази позиция изрази пред БиТиВи Калоян Методиев, някогашен шеф на кабинета на Корнелия Нинова и на Румен Радев.

С Радев се скарахме, тъй като се опитваше да смъкна Корнелия Нинова , акцентира той. По думите му Борисов си направил " Демократична България " (ДБ), а Радев първо " ИТН " (ИТН), след това " Продължаваме промяната " (ПП), а в този момент и " Български Възход " на някогашния длъжностен министър председател Стефан Янев.

Служебното държавно управление затъна в най-голямата чистка за последните години, счита Методиев. Със описи се изчиствали хората. Опитват се да овладеят страната , върви фашизоидна чистка, сподели той. Връщали се на власт калинките на ГЕРБ ,според него.

По думите му икономическите ползи на президента са в основата на разрива с Политическа партия , съгласно Методиев като той добави, че очевидно президентът желае всички да му козируват . В момента в страната върви пълзящ боен прелом , съгласно политолога. Методиев трябвало да избира да взе участие в преврата против Нинова или да напусне Румен Радев през 2020 и съгласно него президентът имал собствен претендент за водач на Българска социалистическа партия.
 Нинова: Служебният кабинет възвръща модела ГЕРБ-ДПС
Нинова: Служебният кабинет възвръща модела ГЕРБ-ДПС

Трябвали бързи дейности за възобновяване на разговора с „ Газпром “
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР