Румен Радев: Хората в Странджа нямат нужда от оставки, а

...
Румен Радев: Хората в Странджа нямат нужда от оставки, а
Коментари Харесай

Румен Радев: Хората в Странджа нямат нужда от оставки, а от устойчива политика в региона
Румен Радев: Хората в Странджа нямат потребност от оставки, а от устойчива политика в района
"Очаквам политика, чиито неточности да не се изкупват с оставки", сподели през днешния ден в авиобаза Граф Игнатиево президентът Румен Радев във връзка напрежението в Странджа, съобщи кореспондентът на БГНЕС за района.

"Оставки, които апропо нямат никакво значение за хората в Странджа. Протестът, който беше постигнал - по този начин беше оповестено - някакви триумфи през вчерашния ден, не кореспондира въобще с техните потребности и тяхното виждане по какъв начин да възстановят поминъка си. Този митинг единствено послужи за намаляване на напрежението, проблемите остават и те растат", съобщи президентът.

"Как тези хора ще имат тласък да останат в този район, където това и е единственият поминък", запита Радев и сподели, че е извънредно време страната да се замисли за една сериозна устойчива политика.

Президентът сподели още, че чака да види какви са резултатите от оправянето с рецесията и по какъв начин държавното управление ще се ангажира да помогне действително на тези хора, а не просто да хвърля едни пари. "Това не взема решение въпроса", сподели той. "Първо те са незадоволителни да компенсират действителните загуби и бъдещи изгоди. И второ - тук би трябвало да се положат всеобхватни мерки", добави президентът. /БГНЕС

Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР