Румен Радев е приел ролята на лидер на опозицията и,

...
Румен Радев е приел ролята на лидер на опозицията и,
Коментари Харесай

Владислав Горанов: Радев е приел ролята на лидер на опозицията и понякога вреди

Румен Радев е приел ролята на водач на опозицията и, за жалост, от време на време с това вреди, съобщи в предаването " Лице в лице " финансовият министър Владислав Горанов.

По думите му това излиза наяве от съпоставките, които Радев е направил за разнообразни тематики от вчерашния ден в предаването.

" Вреди на това, поради което ни укорява – примерно той изрече преди време, евентуално неприятно посъветван от някой от специалистите, които работят в президентството, че външните вложения в България спадали значително, нещо, което не е правилно нито фактологично, нито номинално ".

" Повод за наслада е всяко възстановяване на външните оценки за страната и не съм склонен с позицията на Радев, че ние би трябвало да се вглеждаме в личните си пръсти на краката и да не разчитаме на външните оценки, които са оптимално справедливи и за които доста страни поставят доста старания ".
Президентът: Борисов поставя неистови старания да ни избави от Борисов Той прикани за „ конкурентност, бистрота, отчетност и отговорност ”
С сходно говорене, с което съществена цел е да отричаш всички положителни достижения на държавното управление, ти в действителност влияеш на бизнес климата, сподели още Горанов.

" Защото, в случай че представителят на най-сериозната институция, канонизиран от Конституцията като държавен глава, по през целия ден ругатни личната си страна и отхвърля нейните постижения, по какъв начин да огледа един външен вложител на този развой или на тази оценка за съответната страна ".
Радев: С нашите пари плащаме съветският газ да стигне до Европа Не би трябвало да се съобразяваме със заканите на Путин, а да гледаме интереса си във връзка с "Турски поток ", съобщи държавният глава
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР