Румен Радев е президентът, с когото ще продължи промяната. Това

...
Румен Радев е президентът, с когото ще продължи промяната. Това
Коментари Харесай

Радев е президентът, с когото ще продължи промяната

Румен Радев е президентът, с който ще продължи смяната. Това съобщи Кирил Петков - съпредседател на едноименната партия " Продължаваме промяната ", която завоюва парламентарните избори предходната седмица. Той заяви още, че процесът по съставянето на държавно управление върви транспарантно и диалогично.

Президентът Румен Радев е най-правилният избор за България, счита Кирил Петков.

По-рано през днешния ден, когато упражни правото си на глас в президентските избори, той разяснява и договарянията по съставянето на кабинет. Вече са образувани 18 договарящи екипа по основните цели, по които ще се търси единодушие, сподели Кирил Петков:

„ Много се надявам, че ще реализираме диалогични диалози, с цел да забележим кои са нашите общи хрумвания в тактиките. За разликите ще обсъдим също. Цялата българска общност ще може да има цялостния достъп до информация по какъв начин се водят договарянията. Всичко ще бъде излъчено онлайн и се надявам, че тази бистрота ще даде и спомагателна диалогичност сред страните “, даде обещание той.

При съставянето на държавно управление няма да се гонят периоди непременно.

" Целта ще са градивни, детайлни договаряния, които да изключат спорове сред сътрудниците след това ", съобщи още Кирил Петков и акцентира, че България е деен и мощен член на Европейски Съюз с натовска ориентировка.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР